Kedai Buku Online

Thursday, April 28, 2011

MENGARUT JE NI...HEHE

belum ada mood nak menulis secara serius...walaupun sudah selesai menanda kertas peperiksaan akhir, tetapi masih terkial-kial di depan komputer...sudahnya menulis apa yang tak perlu di tulis.....cadang nak sambung PBAKL bahagian 2, tapi nanti dulu lah ye....selebihnya nak bercerita tentang persoalan yang dibawa oleh anak selepas balik sekolah beberapa hari yang lalu... nak cerita pasal ni kena ada kekuatan sebab persoalan yang dibawa agak berat...simpan dulu la ye.....

dalam tak ada mood nak menulis, novel yang dibeli sudah dua yang dihabiskan....yang lain...pelan-pelan... selebihnya, hati sedang bergembira sebab hari sabtu ni nak balik kelantan.....yeahhhhhhh........ balik kampung ohoho balik kampung......hehehe....

11 comments:

kakcik said...

Banyak beli novel ya Nanie?? Kakcik satu novel pun tak beli kat PBAKL tu. Sibuk layan BS punya pasal! :)

zeqzeq said...

mood ngumpat dalam BLOG kab boleh heee..

atau MOOD angkat bakul atau mood sebut nama ROS ROS rosnanie..

sebut nama ros 44 kali

sapa lagi nak tekan lift..

al-lavendari said...

sambung pulak cuti hari Isnin .. cuti hari pekerja !

alangkah nikmatnya kerja makan gaji ini kan ?

rosnanie said...

kakcik.....
hehe...bole tahan...sampai perli dek anak, amboi ibu, sakan nampak...hehe

rosnanie said...

ZZ...patut la dok tersedak dr td, awk ngumpat ehhhh....xpe la, ambik ler pahala awk balik...sy halalkan ...hihihi

rosnanie said...

pak ngah levendari...sy tambah cuti lg... hr selasa....hehe

eelobor said...

hehehe, kira saya sampai dulu la eh sebab balik ari jumaat malam

rosnanie said...

ee...xper la...jln dulu...xle jam sgt jln...hehehe....

Jube said...

Buat ler research...

rosnanie said...

en Jube...research eh? Hehehe...tunggu.....

Pn. Liza Mahmood said...

SMTI.