Kedai Buku Online

Sunday, June 7, 2009

Taman Arnab

Kami baru je balik dari Shah Alam. Sebenarnya kami ke Muktamar PAS. Semalam dah pergi, tapi gi shopping. Hari ni kami ke dalam stadium, sempat la dengar ucapan TG Hj Hadi Awang. Cuma masalahnya bila pegi dengan anank-anak akan menimbulkan rasa kurang selesa bila mereka tak reti duduk diam. Biasa la, nama pun budak-budak. Penyudahnya, kami keluar dan menuju ke gerai-gerai jualan di luar stadium dan sasaran kami adalah gerai sotong bakar. Sedap gak sotong yang dibakar dan dimakan panas-panas.....

OTW balik anak-anak tuntut janji ayah mereka untuk membawa mereka ke taman arnab yang bertempat di dalam kawasan Giant Seksyen 13 (berhampiran Stadium tempat Muktamar PAS). Abang Amirul awal2 lagi dah prepare dengan kupon diskaun. Excited sungguh mereka nak ke taman arnab. So di sini saya kongsikan beberapa gambar semasa mereka di taman arnab.



nadhira tak nak pegang arnab, dia yang paling geli


arnab-arnab yang comel, walaupun diaorang geli tapi tetap cuba nak pegang, tak dapat pegang direct, diaorang pegang ngan bakul

comel la arnab ni...kata nabila

Dalam ramai-ramai tu nabila je berani dengan arnab, yang lain bukan takut, tapi geli dengan bulu2 nya. Bukan arnab je, kucing dan haiwan2 yang seumpamanya, semua diaorang geli. Gosok2 tu boleh la, tapi nak pegang beria-ia, x dapat la..hmmm..


3 comments:

siti said...

comei jugak arnab2 tu... kalu aku, nak pegng pun x nak .... aku kalu arnab tu duk diam bleh la aku pegng. xpun mcm anak2 die tu pegang ngan bakul

JiJoE said...

baru 3 hari wat blog rupanya.. hehe

♥cutebabygirl♥ said...

comellllllllllllllllllll