Kedai Buku Online

Wednesday, October 7, 2009

BERUS GIGI

Anak-anak memang malas gosok gigi, apatah lagi malam-malam bila dah mengantuk, mula buat alasan tak nak gosok gigi. Kadang-kadang terpaksa ugut nak berus dengan berus lantai baru la diaorang gosok gigi. Cuma yang paling kecil tu je senang nak beruskan gigi, Alhamdulillah, dah dekat umur dua tahun, giginya masih elok. Tak macam kakak dan abang dia, umur macam dia tu dah lama tinggal gusi je.

Mungkin anak-anak tergolong dalam golongan yang mempunyai gigi yang tidak kuat, atau mungkin tidak mempunyai keperluan kalsium yang mencukupi. Entah lah, kalau tak cukup kalsium, susu entah berapa botol hari-hari....kan elok kalau rajin gosok gigi macam dia ni.....



















Lagi gambar dalam HOT PICTURES COLLECTION....tapi bukan gambar kucing berus gigi lagi la....
*
*

1 comment:

PROTECUR-100 said...

Salam semua,

Bermasalah dengan bentuk badan anda?

TESTIMONI KAYLIZA MENGAMBIL BEAUTISLEEP DAN PROTECUR-100+NEIBAC5 SERTA MIKROSS PROGRAM UNTUK MENURUNKAN BERAT BADANNYA SEKALIGUS MENJAGA KECANTIKANNYA

Check it out!!!
http://rosssafinahor.blogspot.com/search?updated-min=2009-09-01T00%3A00%3A00%2B08%3A00&updated-max=2009-10-01T00%3A00%3A00%2B08%3A00&max-results=8

www.beautisleep.com
http://beautisleepfatloss.blogspot.com

Terima Kasih