Kedai Buku Online

Friday, December 4, 2009

PESTA BUKU ALAF 21 - 2



Gambar saya appeared di laman web alaf 21

Saya yang pakai baju purple tu, hehehe

Kusyuk tul pilih buku sedar-sedar orang dah ambil gambar.

Gambar-gambar lain

19 comments:

a kl citizen said...

assalammualaikum nanie

dapat masuk gambar ni sebab buat promo utk diorang kut...

banyak shopping buku?

rosnanie said...

waalaikumsalam cikgu, hehehe... kebetulan jek tu

Td hbs gak la dalam seratus stgh, harga lepas diskaun, hehe...

eelobor said...

tngu pesta buku kt PWTC....

azieazah said...

EELOBOR..

kalu tahun depan ada rezeki lagi, insyaAllah Kak Azie akan bertugas lagi sebagai promoter (part time) di Pesta Buku Antarabangsa PWTC. Kak Azie sudah 2 tahun berturut kerja situ masa Pesta Buku..

di booth Creative Enterprise (CESB). Andai ada umur, mungkin leh jumpa tahun depan..hehehe

promote gak nih.. (sebab tu juga Kak Azie kenal jugak ler beberapa orang di Alaf21 tu, sbb booth selalu dekat-dekat.. dan jadi ahli kelab Alaf21..

azieazah said...

ROS.. dlm entri sebelum ni, Ros tanya tentang diskaun dsb.

Memang ada.. biasanya publisher besar2 memang dia akan buka keahlian utk public. Guna kad ahli ada diskaun wpun masa Pesta Buku ada sale. So diskaun akan jadi berganda.

Bagi promoter lak, kami dapat lagi harga spesel, + kad ahli lagi berganda ler diskaun nyer. Itu ler peluang nak borong sakan.

Some of my friends soh Kak Azie belikan, so dapat murah lagi murah. Ros pun leh gak, nanti kalu ada rezeki Kak Azie terpilih lagi, Kak Azie leh tolong, InsyaAllah..
tapi di booth yg Kak Azie kerja tu ler ekkk....

shazriena said...

ala... xsempat la jumpe:)
az pegi dah ptg around kol 4 ptg gitu la. byk gak buku yg dibeli hehehe yg pasti buku 9 nyawa di beli...

:)

zeqzeq said...

gambar saya yang pegang 2 bakul plastik Baju T,

Mazidul Akmal Sidik said...

Maaf banyak-banyak. Selalunya anak saya menggunakan account. Dia buka sendiri, tutup sendiri.

Jadi kalau menyapa, kelihatan tidak dilayan, usah berkecil hati ya :)

Saya menghargai sapaan Sis.

LanaBulu said...

Antara pengunjung awal pagi..tuu
Awai nya pi sana..caya lah..
Tapi apasai pi lenggang saj..tak bawak ke rakyat yg ramai tu..?

eelobor said...

kak azie....mgkn ada rezeki bole mengenali kak azie kt pesta buku nanti

zeqzeq said...

Kak Azie, yup mungkin ada rezeki ..boleh pesta..

um. masyitah said...

Salam Kak Nanie
bestnye..Kalau dulu,inilah antara aktiviti saya.saya tumpang tengok gambar ya.

rosnanie said...

eelobor

pesta buku di PWTC dua thn berturut2 sy g sana, biasa beli buku selain alaf21 sebab kt sini bole dpt 30%, tahun dpn insya Allah g lagi


Kak azie, nanti kalu terpilih jd promoter tu jgn lupe bgtau yek, incase sy pegi sana boleh tumpang2, ihiks....


Az, sy pegi tghr, waktu rehat, kul 4 tu dah ada kt ofis dh. Takpe, pjg umur kita jumpa... time gathering En MAzidul ker....

rosnanie said...

ZZ, ingatkan abang misai yang pakai kemeja putih tu, hehehe....


En maz, tks bertandang, takpe, tak kecik hati, tp kalau en maz sndiri yg buka, tegur2 ler, tks


LB, lenggang tu sebab sy gi time keje, anak kt taska, lgpun buku tuk budak belum berapa byk lagi, diaorang dtg pun boring jer sbb choice tak banyak


ummu masyitah, nk lagi best kena gi sana, pilih sendiri... suruh ler abang bawakkan

rosnanie said...

Az, 9 nyawa sy beli- wajib. Az dh ada buku siti rosmizah, andai itu takdirnya? Pergh... memang tangkap leleh... dia ada buku baru, aku dah dia, pun best jugak

shazriena said...

ehmmm.... br jer beli andai itu takdirnya, sbb az dah beli buku aku dan dia tu nangis tu baca buku tu...ehmmm peminat ramlee awang mursyid gak erk? samala...

kak shaniza said...

Salam..
Akak suka gak baca buku alaf 21...
kalau time 'gila baca' ni sekejap je satu novel tu boleh habis...
selalu pinjam kat library sekolah je.. kalau kt pesta buku, selalu beli jenis buku sekolah atau buku agama je.. hubby tak bg beli novel...hu..hu..hu..

rosnanie said...

salam kak shaniza, dulu2 suami marah gak saya baca novel tp lama2 dh tak larat nak marah kot.... marah pun beli jgk... hehehe

azieazah said...

Ros.. kalu masih ingat bulan berapa Pesta Buku PWTC 2008 & 2009, leh lihat story dan gambar di blog Kak Azie yang lagi satu.. semua ada kisahnya Kak Azie bebelkan...