Kedai Buku Online

Thursday, December 3, 2009

PESTA BUKU ALAF21




Kepada peminat-peminat buku, terutamanya yang tinggal di area lembah kelang dan paling best lagi yang tinggal di area shah alam, Alaf21 akan mengadakan pesta buku sekali lagi buat tahun 2009. Tarikh nya adalah pada 4-6 Disember 2009. Kalau yang berminat nak jumpa penulis, ada sesi bersama penulis pada tarikh-tarikh tertentu.

Maklumat lanjut di ALAF21

Jangan lepaskan peluang, kerana diskaun 30% diberikan








p/s saya tiada kena mengena dgn ALAF21 cuma seorang peminat buku

19 comments:

zeqzeq said...

bila cuti ada pameran pandai buat SALE yerr..

ada pameran PC la..
bisnes,,pandai

rosnanie said...

orang bisnes mesti panjang akal zeq... hehehe...

LanaBulu said...

TQ..kak Rosnanie..
Nanti boleh bawak anak2 & isteri2 pi jalan2 kot sebelah Shah Alam tu..
30 % less tu kira banyak tu..

rosnanie said...

LB, isteri2 eh? kih kih kih... tau dek akak, marah dia nanti...

bawa la, tp alaf ni buku budak2 tak banyak choice, buku dewasa memang best2

shazriena said...

ehm sis nanie, jom turun, az kalau x de aral melintang az g kot ari sabtu, g ngan family.

a kl citizen said...

assalammualaikum

ingatkan nanie dapat komisyen...

:)

azieazah said...

Nanti kalu ROS pegi, kim salam kat Kak Wan ANA dan Encik Nordin yerrrrr...

Lama dah tak beli novel. huhuhu. ZEQZEQ, dah dekat tu, singgah la. Belikan Azie novel terkini ek. Macam biasa arrrr.... Ahaks!

rosnanie said...

Az, saya insya Allah pegi, tapi hari jumaat, tghr (jumaat rehat panjang), jom ler pegi hari jumaat

cikgu, takde, tak dapat komisyen aper pun. Just seronok kongsi ngan kawan2, sy tiap2 kali sale tak miss nyer


Kak Azie,hehe, tak kenal diaorang, tp boleh ler tanya...

echah_syed said...

dah malas baca novel sbb zaman leleh jiwang dah berlalu.. :p

rosnanie said...

kak echah, zaman jiwang mana ada expired date, skrg pn akak tgh jiwang dgn cik abang kan..kan...kan...

azieazah said...

Kak Azie tak larat nak beli sbb takda tempt nak simpan. Almari buku dah penuh. Lemari tak besar, sbb bilik kecik.. wuaaaa...

Giler membaca, sanggup bersungguh jawab kuiz kalu hadiahnya buku.. sanggup jadi promoter Pesta Buku Antarabangsa PWTC 2 tahun berturut dah, sbb nak berada dekat dengan buku..hehehe bestttt

eelobor said...

best ayat kak ros....zaman jiwang mana ada expired date, romantik tul

zeqzeq said...

jadi ahli kelab dapt murah lagi ko? ada kelab kan..gether2 heee

rosnanie said...

kak azie, jd promoter pesta buku PWTC? Wooo... lps ni ni kena war2 kan bila ada lagi pesta buku. Err diskaun promoter extra ke sama cam orang lain? hehehe...(kot la kan bole guna nama akan, ihiks...)

rosnanie said...

eelobor, biasa biasa jer (ayat malu malu konon, hehehe)


ZZ, tak pernah join ahli, tp tau ada alaf21FC,
tak tau ler dpt murah ke tak

echah_syed said...

ros..jiwang dah karat :p

dulu kalau baca novel mesti nangis sampai bengkak mata.rasanyer dah tak sesuai baca novel sbb nanti berangan tak sudah..hiks :D

skrg baca buku yg lebih sesuai dgn umor kot..bole??

rosnanie said...

kak echah, baru balik ni dari Alaf21, tadi ada beberapa orang kakak tgh pilih buku, umur dh dekat 50 atau pun mungkin awal 40an, tgk kt bakul dia, penuh, semua novel... hehe

p/s bab2 nangis bengkak mata tu saye ler, sampai hband tanya, sedih sgt ker citenye, adoiii...

anak muallaf said...

salam,
Saya akan turun Ahad ni.Novel jiwang dan bab cinta tu yang best.Kena beli banyak sikit.Anak-anak tengah cuti sem.Berebut.Anak dengan umi 2x5..Last week baru beli buku Abiburrahman.Tapi sedaplagi Ayat-ayat cinta.
Ada product terbaru Sharifah Abu Salem tak?

rosnanie said...

AM, sharifah Abu Salem? Ada, sy ada beli, lupa la tajuk apa. Banyak juge buku baru, paling saya tunggu, RAM - buku 9 nyawa, buku dia memang tak pernah miss. Kalau tak silap bikash nur idris, aisya sofea pun ada buku baru.

Keluaran Prima pun ada buku best2. Pegi jer, mesti puashati dgn diskaunnya

hehehe...siap promote, macam alaf bagi komisyen, ahaks....