Kedai Buku Online

Friday, January 22, 2010

KARNIVAL KARANGKRAF

Assalamualaikum,


Sekadar berkongsi dengan kawan-kawan. Kepada sesiapa yang terlepas Pesta Buku Alaf 21 yang lalu, ubati lah kekecewaan anda dengan menghadirkan diri ke Karnival Karangkraf. Saya paste kan email yang saya dapat dari Alaf 21 di sini supaya kawan-kawan boleh dapatkan details nya.


BERITA BAIK UNTUK PEMBACA SETIA ALAF 21.
SATU KARNIVAL AKAN DIADAKAN PADA




29 JANUARI 2010 – 1 FEBRUARI 2010.


PELUANG BAIK UNTUK ANDA MENDAPATKAN BUKU-BUKU KAMI PADA HARGA YANG SANGAT ISTIMEWA DI SAMPING KESEMPATAN MENEMUI PENULIS PUJAAN ANDA. JANGAN LEPASKAN PELUANG INI.


TEMUI KAMI DI :


ALAMAT : KUMPULAN KARANGKRAF SDN BHD
LOT 2, JALAN SEPANA 15/3, OFF PERSIARAN SELANGOR
SEKSYEN 15, 40200, SHAH ALAM, SELANGOR
JAM : 9:00 PAGI – 7:00 PTG



JUMPA DI SANA!!!!!!!!!!


Enna Jufry
Marketing Executive
Alaf 21 Sdn Bhd
Lot 12, Persiaran Kemajuan 16/16
40200 Shah Alam, Selangor
(603-55118820 (GL)4603-55113817 (Fax)) 6019-2163371 (HP)


* enna.jufry@karangkraf.com.my; WEB : www.alaf21.com.my
"Honest, Responsible, Visionary, Discipline, Coorperation, Just, Concern"
(Alaf 21 is a Publisher of Educational and Creative Books. We are No 1 in producing Fiction Novels in the industry.
Our products are leading the market by publishing most of Best Seller Novels every year. We have more than 10 prolific writers and published more than 100 books a year inclusive of Islamic, Handycraf Motivations, Recipes and General.
Subscribe our books and novels using U@Lang via maybank2u.com, postal paid, bank-in or email. Order will be received within 72 hours.
Visit our web: www.alaf21.com.my or mall.karangkraf.com)


Pesta Karangkraf pada saya lebih menarik sebab semua produk keluaran karangkraf akan dijual dengan harga yang murah. Ada cabutan bertuah dan beberapa aktiviti yang menarik (berdasarkan pengalaman saya pergi ke Karnival ni tahun lepas).



Sesuai jika datang bersama-sama keluarga dan anak-anak kerana banyak juga majalah kanak-kanak untuk diborong, hehehe.... promosi macam saya lak yang kerja dengan Karangkraf. Tak per kan sebab suka kongsi-kongsi. Betul, tak tipu, memang best.

P/s sorry kepada kawan-kawan yang blognya saya dah lama tak komen, tak ada alasan, cuma kadang-kadang ada sesuatu yang tak beres, so kena settle yang itu dahulu.

14 comments:

anak muallaf said...

Salam Ros,

Bestnya Ros,wah..Ros mesti borong sakan..

LanaBulu said...

TQ..pasai habaq maklumat ni..
Berguna sekali...
TQ lagi sekali..

Nida said...

Ruginya tak dapat ke sana... :(

azieazah said...

Ya. Memang benar harga akan lebih murah dgn diskaun menarik. Jika bernasib baik, akan ada novelis2 terkenal yang hadir dan promosi. Kita leh dapat autograf (tapi saya tak pernah lak pegi minta)..

Cuma yg tak best, pejabat jualan Karangkraf tu sangat kecik, sempit dan bila nak memilih buku2 di rak tu selalu berlanggar-langgar...

rosnanie said...

salam kak leha
borong pun borong jugak, tapi kena gak tgk budget, karang tak pasal2 belum hujung bulan dah kering, hehehe....

rosnanie said...

salam en LB
sama2, kalau ada kesempatan bawa la anak2 dan isteri (bukan isteri2 ye) jalan2

rosnanie said...

salam nida,
takper la, mana tahu lain kali time nida balik sini ada buat , insya Allah boleh pergi

rosnanie said...

salam kak azie,
tahun lepas saya pergi, diaorang buat kt tpt parking, pasang khemah. So tpt lebih besar dan banyak booth - rasanya tak jadi la langgar2 ni.
Kalau tgk kt web alaf - www.alaf21.com.my, hari sabtu dan ahad ada penulis yang akan datang. Insya Allah RAM datang hari sabtu

sI tEDI said...

selangor. nun jauh di sana

eelobor said...

mgkn jika berkesempatan

zeqzeq said...

info bagus kalau ada masa

rosnanie said...

salam tedi, duk mana?

rosnanie said...

salam eelobor, insya Allah akan ada kesempatan tu

rosnanie said...

salam ZZ
masa sentiasa ada, insya Allah