Kedai Buku Online

Friday, November 13, 2009

POTONG

kete mercedes kat belakang menghimpit2
tapi tak boleh tukar lorong
kereta banyak kiri kanan
kereta kecil tetap meluncur di hadapan
mercedes berura-ura ingin memotong
kereta kecil menuju ke arah lorong Smart TAG
mercedes masih lagi berusaha untuk memotong
-
-
-
sorry lar beb, ingat lu sorang je ke guna Smart TAG
walaupun keta kecik, wa tak suka la beratur-beratur ni,
walaupun keta wa tak pick up,
wa masih layak guna lorong ni la
hehehe..
-
-
-
mesti mercedes tu bengang, tak bole potong keta kecik

9 comments:

LanaBulu said...

Dia nak cepat tu..
isteri nak bersalin kot..
hee..

rosnanie said...

LB, kalau cam tu memang salah jalan, teruk kena U-turn tu, hehehe..

zeqzeq said...

kenapa tak kenyit mata jer, atau horn ajak belanja tea.

mana tau rezeki.dia nak cepat buru tandas..

rosnanie said...

ZZ, keta mercedes, mana sepadan ngn keta kecik, klau ajak minum mana boleh kt warung tepi jln... hehehe

eelobor said...

dlm² byk merch, mst ada gak terselit yg low profile kan? hehehe

rosnanie said...

keta awak ke eelobor?

eelobor said...

hehe...kete sya yg mcm merch tu x bole potong jer....ckup la sekadar berlindung dari hujan & panas. samapi la jgk ke KB bila setiap kali ada peluang bercuti....

azieazah said...

Saya pemandu di jalan kaki sahaja... tapi tetap bersyukur ada gak sorang dua yg bawa 5 series stering kecik rim tayar sport sudi jadi kawan saya..

Tak leh lupa, tiap kali kawan saya yg guna Smart Tag, bila dia tefon saya sambil mandu, mesti dia salah masuk lorong tol...terkial kial cari duit kecik...hakhakhakhak

rosnanie said...

eelobor... bersyukur dgn apa yg ada ka? insya Allah...

Kaka Azie... ramai yang baik hati wpn kaya, tp ramai juga yg sederhana berlagak kaya... miskin kaya, dunia semata2... yang penting hati mau happy... yea hah..

(tibe2 teringat citer koboi)-hape tah